fredag 6. mars 2009

TGI Friday

Endelig deilig fredag!

Planer for helgen: gullrekka og pizza, sove sove sove, shopping-rekognosering, mer sove sove sove og se opptak av Gossip Girl som jeg ikke har fått sett på flere uker. Hurra!
Ja og så besøke Linda og barna på lørdagskvelden da, blir koselig det :-)

Noen andre med spennende planer i helga?

Ha en strålende fredag :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes ut som ei veldig fornuftig og avslappende helg! :-) Noe sånt her også, rolig og kos, endelig ei helg uten fastlagte planer.. Så besøke pappa da, som ligg på sykehuset IGJEN, denne gangen tryna han på skitur i Nilsbyen på torsdag og fikk rift i milten sjøh, nå ligger han på B4 uten å kunne røre seg ei ukes tid, stakkars mannen (for 2,5 uker siden var han inne på B2 med sprukken blindtarm, bare så d er sagt...) For en MAX UFLAKS!! Aviser er viktig, så må innom jevnlig med forsyninger, GOD HELG til dere 3 :-) Klems fra Karikari

Hilde sa...

Oj for en uflaks han har! Håper han blir frisk igjen snart da, og så kanskje han må ta det litt rolig på skiturer framover ;-)

Anonym sa...

På lørdag skal jeg dra med J på velkommen-samling i kulturhuset, og "Kulturkveld for nærøyværinger" på kvelden ;) Søndag blir det korpsspilling og kino (Orps) :)

Anonym sa...

Hallo!!!
Sitter her med tømmerhoggerne,de er litt bekymret for at de ikke får låne saga av storbonden i morra.jeg må til Lyngdal for å kjøpe mob.lader til din kjære,han har jo glemt... Barna var litt sent i seng i kveld,så jeg håper vi får sove til minst kl.9!!!
Du må ha en riktig god helg!!
Lisbeth.

Hilde sa...

Magnhild: Velkommen-samling, hva er det for noe? Orps er sikkert veldig bra ;-) Hils fam!

Lisbeth: Skjønner godt at storbonden ikke vil låne bort saga jeg, da får han den vel ikke tilbake ;-) Har du pekt ut trærne som skal felles? Må sørge for sol i løe-veggen til sommeren vettu :-)

Anonym sa...

Flere lag og foreninger som hadde stand i kulturhuset, for å vise hva kommunen har å tilby. Kommunen hadde også stand, og der fant vi oss tomt ;)

Hilde sa...

Aha ja, "Velkommen til kommunen" :)