søndag 15. mars 2009

Helgeliv

De siste ukene før nurket melder sin ankomst blir brukt til å samle krefter og nyte den siste tiden før småbarnslivet starter, og lørdag og søndag starter svært rolig. Sove lenge og lang deilig frokokst. Omtrent kl 13 er vi klare for å tenke på å gjøre noe spennende, dette er et deilig liv :-)

Men man kan jo ikke sove bort hele dagen, i går lørdag satt vi oss i bilen og vendte nesen sørover mot et av byens møbelsenter. Mål for dagen: ny seng! Til oss voksne. For selv om det er veldig koselig å dele 150 cm i bredden, begynner "hybelsengen" min å bli litt sliten i fjærene. Hvis vi i tillegg skal så mye som tenke på å ha et lite nurk i mellom oss, kan det være greit med 30 ekstra cm.
Undertegnede var ute på rekognosering forrige helg, og hadde vel egentlig valgt ut et par aktuelle modeller. B var selvfølgelig enig i mitt førstevalg, så nå blir det ny seng, kommer på tirsdag. Jippi!

I dag, som i går, er det nydelig nydelig påskevær, med sol fra blå himmel, vindstille og nydelig temperatur og snart skal vi ut og strekke litt på bena. B jogger (spreking!), jeg rusler. Naturlig nok har vi litt forskjellig tempo for tiden. (Vi jogge-rusler ikke sammen som dere kanskje har skjønt, blir en litt kortere rute på meg...)

Ha en riktig fin søndag alle sammen :-)

0 kommentarer: