onsdag 29. april 2009

Nedtelling


Her teller vi dagene, i dag er det 6 (!!) dager igjen til termin. Ingenting tyder på at noe er i gjære, selv tror jeg jo at dette kommer til å gå til overtid og ekstraomganger men ting kan jo skje raskt, spennende er det i alle fall :-)

I dag var det siste kontroll hos jordmoren, og i følge henne er alt bra, hodet har ikke festet seg enda men det trenger ikke bety noe. Virker som han ligger "riktig" vei også, med rompa utover. Og hver dag er det sparking, strekking, boksing eller hva det nå er disse småttisene prøver på. Tenker det blir godt for han å komme ut og få litt mere plass :-)

En tur innom hos den nye naboen har jeg også rukket i dag. Har nemlig fått slekt i nabolaget, og måtte jo innom og se hvordan hennes leilighet så ut. Veldig lik vår faktisk, ingen overraskelse det kanskje i og med at alle husene stort sett er ganske like.

Nå trekker jeg ut i vårsolen med nyinnkjøpt Elle med nydelige Jennifer Aniston på forsiden, deilig med litt inspirasjon når det nærmer seg sommeren og mulighetene for å bruke normale klær endelig byr seg.

So long!

4 kommentarer:

Hanne sa...

Hei Hilde! For en kledelig mage du har! Veldig fint gravid er du!!
Spennende tider nå ja! Blir vel godt å bli ferdig snart nå?
Her i huset har minstemann halsbetennelse, så jeg er på min tredje dag inne i finværet, med lillemann på fanget! Litt slitsomt men uansett så koselig å være mamma;) Tenk snart er du også mamma:)Ta vare på deg selv, og lykke til hvis det skjer noe da! Hvis prinsen din drøyer det litt til så kanskje vi rekker å møtes til uka!
Klem fra Hanne O

Anonym sa...

Kåååååmma lille baby, kååååmmma!!! Ikke lenge igjen! Hurra!!!! Kristin, litt entusiastisk...

Karikari sa...

Venter i spenning på din vegne altså, artig artig :o) :o) Liiiike før no :o):o):o):o):o) Lykke til, fra Kari

Frida Vardehaug sa...

Nå er det ikke lenge igjen! :D