torsdag 25. juni 2009

Hot hot hot

Fantastiske deilige sommerværet! Og i dag har jeg fått nyte været også, har tross alt gått trilletur til og fra lønsj og det ble tilsammen nesten to timer i solen det. (Og uten solfaktor i ansiktet så jeg ut som en kokt hummer da jeg kom hjem...) Lillegull sov godt i vogna i mellomtida, men det ble nok litt varmt på vei hjem for han var tørst da vi kom inn.
På lønsjen fikk han låne gymmen til verten, og det var nok ganske spennende. Spørs om vi investerer i en baby-gym til småtten etterhvert så får han noe å se på når han ligger på gulvet.
Noen forslag til hvor de har fine baby-gymmer til en fornuftig pris?



Varme dager betyr grillings, og mr B fyrte opp grillen da han kom hjem. Nå har han lovt oss milkshake til dessert, og det passer fint når gradestokken kryper over 26 grader kl 20 på kvelden. Spørs om det blir tropenatt i natt, årets første :-)

2 kommentarer:

Karikari sa...

Takk for en finfin dag :-) Vi digger barselslønsjene! Babygymmer er å få kjøpt flust av på de ulike barneutstyrnettsidene som finnes til gode priser :-) Bærre å google feks babygym d, utallige valg der :-))) type babyshop.no :-)

Linda sa...

Eller du kan kjøre innom Toys 'r us og finne en fin en der;)