søndag 13. september 2009

Supersøndag

For en deilig deilig start på dagen. Det er mr B's tur å stå opp tidlig sammen med Gullet, så jeg får noen minutter ekstra etterlengtet tid under dyna. Det hjelper :-) Og så har vi en finfin formiddag i pysjen, alle tre. Ingenting er som rolige fridager uten planer der man rusler rundt i pysjamas og kosebukse til langt ut på dagen.


Siden mr B skal på guttetur til EU senere i uken, tar vi en tur på jobben for å printe ut flybillettene, og Gullet syns det er riktig morsomt å være med faren sin på jobb. (Det er så mye spennende å se og ta på!)
Ellers har helgen gått med på dette sånn omtrent: fredagstaco med x-factor, lørdagsshopping med innlagt lunsj, guitar hero duell og hjemmelaget pizza og søndagslasagne med hjemmebakt foccacia. Puh, nå har man jammen fått seg en ekte familie.

Foccaciaen var bare helt knall, tusen takk Kristin for oppskriften. Nå: film (The breakup på TV3..) og milkshake som mr B skal lage til oss. Nammis!
Ha en strålende fin søndagskveld!

1 kommentarer:

Kristin sa...

Den skal tidlig krøkes som god blogger skal bli;) Ser ut til at lillegutt har dreisen på PC'n. Bare hyggelig å dele gode oppskrifter. En får nyte det så lenge man har tid og overskudd til å sysle med denslags. Vi koser oss jammen i permisjon! Erik har hatt sitt første besøk i Pirbadet i dag, og det var STAS! Like mye stas som det var for resten av familien. Kvalitetstid kalles det visst;)